Често поставени прашања

Регристацијата беше успешна а сеуште немам добиен е-маил со линк за Активација на корисничкиот профил? Линкот за активација автоматски се доставува во наведената е-маил адреса во формата за регистрација, проверете дали правилно сте ја навеле вашата е-маил адреса. Доколку во рок од 5-10 минути после успешното регистрирање во вашиот е-маил не добивате порака со линк … Продолжи со читање Често поставени прашања