Skip Navigation Links.

Присутни корисници: 7

 

Порталот за електронско пријавување се тестира - Ве молиме посетете го подоцна. (Сите пријави пред 28.10.2014 ќе се сметаат за неважечки!)

 

 

Добредојдовте на порталот за електронско пријавување!

 

- На овој портал ќе се вршат пријавувањa за повеќето видови на студентски и ученички стипендии.

 

- За пријавување на конкурсите користете Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer или Safari на персонален компјутер. Електронската пријава не е прилагодена да се пополнува на таблети, фаблети и smart-телефони - можни се проблеми при пријавување со истите.

 

- Податоците се внесуваат со кирилична подршка (ова не важи за eMail полето).

 

- Електронска пријава се пополнува само за конкурсите кои се во тек.

 

- Во делот Помош, се наоѓа форма со Најчесто Поставувани Прашања и одговори на истите.